VAKMANSCHAP

WaterbedTotaal beschikt over personeel dat is opgeleid als meubelmaker/interieurbouwer. Zij beschikken over volledig uitgeruste montagewagens die voorzien zijn materialen en gereedschappen voor de meest voorkomende werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen variëren van een complete montage tot het speciaal op maat maken van uw waterbed. Dankzij een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van waterbedden proberen wij zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

DOELSTELLING

Het ultieme slaapgenot van een waterbed kan worden verstoord door een technisch mankement. In voorkomende gevallen zijn dit problemen die zo spoedig mogelijk verholpen dienen te worden. Hierbij denken wij aan lekkage of het uitvallen van een verwarmingselement.
WaterbedTotaal stelt zich ten doel optimale service en diensten te verlenen aan haar klanten, klanten van haar vaste opdrachtgevers en particulieren die haar hulp inroepen voor het oplossen van acute problemen. Te allen tijde zal getracht worden om adequaat te reageren, en de reactie tijd tot het minimum te beperken, wij kunnen wel een lekke matras repareren maar geen ijzer met handen breken.

VISIE

Optimale dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van werkzaamheden met een hoog kwaliteitsniveau. Het verhelpen van storingen of mankementen aan uw waterbed kan alleen optimaal worden uitgevoerd als ook de oorzaak en het gevolg worden weggenomen. Reparaties of uitvoering van andere werkzaamheden doen wij niet alleen,  maar uitsluitend in overleg met u. Niet alleen wij moeten na oplevering van een opdracht een goed gevoel hebben. Als onafhankelijk bedrijf zullen wij u altijd objectief en volledig informeren omtrent onze bevindingen en de eventuele financiele gevolgen van herstel of gedeeltelijke vervanging van delen van uw waterbed.